Hvem er motum

om motum

MOTUM har erfaringen og netværket til at gøre salget af din bolig og flytning (privat og erhverv) overskuelig og stressfri. 

MOTUM hjælper dig trygt fra A til Z – før, under og efter du sælger din bolig. Vi samler alt under ét tag, så du gennem hele processen ikke skal have kontakt til flere aktører.  

I forløbet får du som kunde ét sted at henvende dig, én kontaktperson, én faktura.

MOTUM tager sig af alt det praktiske, men også de tidskrævende opgaver, det normalt vil kræve meget research og mange telefonopkald at få overblik over – så du kan bruge din dyrebare tid på andre ting. Det betaler sig!

Vi håndterer og koordinerer alt det din ejendomsmægler ikke kan hjælpe med. Også i forbindelse med flytning af virksomhed.

MOTUM har hjemme i Hornbæk og tager fortrinsvis opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn, fordi vi mener, at vi kan give den bedste service i et nært geografisk område.

om anne

MOTUM er ejet og drevet af Anne Gade – og det er Anne, som du kommer til at møde, når du samarbejder med MOTUM.

Anne har erfaring med byggeprocesser fra de første arbejdstegninger over det rå murværk til det sidste dørhåndtag er skruet på. Gennem private og professionelle byggeprojekter har hun haft overblikket på byggemøder, sikret at aftaler med håndværkere er kommet i hus og håndteret budgetter. Anne koordinerer, samler trådene og sørger for, at en proces føres i mål.

Samtidig har hun blik for små detaljer, som gør en store forskel. Æstetisk og funktionelt. At style en bolig, så den fremstår indbydende ved en fremvisning, handler ikke bare om en buket friske blomster på spisebordet, men om at åbne købernes øjne for muligheder, der peger ind i netop deres drøm om en bolig.

MOTUM arbejder sammen med en vifte af dygtige fagfolk, der løser de opgaver, der skal til, for at jeres boligsalg går hurtigere og bliver en bedre oplevelse. MOTUM’s team består blandet andet af malere, boligstylister, tømrere/snedkere, gartner m.fl. Som et hold hjælper vi jeres boligsalg i hus.

Vidste du at...

For mange mennesker er tid en mangelvare – forstået på den måde, at vi ofte lever som om døgnet har mere end 24 timer. Tid  kan du ikke købe mere af – og så alligevel. Du kan ikke få flere timer i døgnet, men du kan bruge tiden på en bedre måde.

  • 69 procent af danskerne føler, at de ikke har tid nok til alle de ting, de gerne vil nå
  • 52 procent af danskerne mener, at tid er vigtigere end penge