motum for private

GØR DIN BOLIG KLAR TIL SALG​

Vinduespudsning
Rengøring
Udearealer
Oprydning

DIN BOLIG ER
TIL SALG

Salg af overskydende indbo
Room styling
Mægler kontakt
Åbent hus service

DIN BOLIG ER
SOLGT

Flytning (indhente tilbud og koordinere)
Slutrengøring
Bortskaffelse

Gør din bolig salgsklar:

Når købere ser på en bolig, er det vidt forskelligt, hvor visuelle og kreativt tænkende de er i forhold til rum og muligheder. Hjælp processen på vej, ved at lade boligen fremstå på en måde, der viser køberen mulighederne.

Når der skal tages billeder til salgsopstillingen og nettet, er det vigtigt at boligen tager sig ud fra sin bedste side. F.eks. er en tom bolig er sværere at sælge end en møbleret. Motum hjælper med styling af boligen og inventar, mens boligen er til salg.

Vi ser på indretningen med nye øjne. Alle har forskellig smag, og måske falder en køber ikke pladask for de samme dristige detaljer og unikke farvevalg, som du selv elsker.

Et liv levet betyder ofte mange ting og møbler. Det skaber personlighed og stemning, men kan også virke forstyrrende i en salgssituation. Lad os hjælpe dig med at få ryddet ud.

Din bolig er til salg:

Når du har taget den store beslutning om at sætte din bolig til salg og ejendomsmægleren er fundet, begynder salgsprocessen, hvor din bolig vises frem til potentielle købere, og der afholdes åbent hus.

Ved fremvisninger og åbent hus skal boligen være åben, lys, velduftende og indbydende. Små justeringer kan gøre førstehåndsindtrykket markant bedre og give potentielle købere en god fornemmelse af boligen.

Et boligsalg starter ved indkørslen. Hvis det flyder med cykler, det første syn er en revnet rude i hoveddøren, eller forhaven er fyldt med visne potteplanter, da begynder fremvisningen med et negativt indtryk. Det er ærgerligt, hvis den type småting, som nemt kunne være ordnet, kommer til at blokere for et salg.

Bor du i udlandet, kan det være endnu sværere at foreberede boligen, inden potentielle købere kommer på besøg.

Din bolig er solgt:

Et boligsalg er et skift i de fysiske, men også personlige rammer.

Når du skal flytte, oplever du sikkert – ligesom mange andre – at der er tusindvis af praktiske ting, du skal have styr på.

At flytte er spændende, men tit også forbundet med kompliceret logistik og løse ender. Der skal pakkes ned, sorteres, smides ud, gøres klar og transporteres.

Det kan betale sig at få hjælp til at planlægge sin flytning for at spare tid og penge samt undgå flyttestress.

For os hos MOTUM er det vigtigste, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi sætter en ære i at skabe overblik og ro samt sørge for, at alt klapper.

8 gode råd til et bedre boligsalg

  1. En nyslået græsplæne og velplejede omgivelser giver et godt førstehåndsindtryk.
  2. Lys virker positivt, så lad dagslyset komme ind og tænd lamper i boligens mørkere områder.
  3. Friske afskårne blomster spreder liv og glæde i rummene. Har du en pejs, så tænd op. Det hygger alt sammen.
  4. Det kan være en god idé at friske op med lyse farver, hvis boligen virker mørk.
  5. Boligen skal virke lys og let. Luft grundigt ud og hvis nødvendigt, så puds vinduer, støvsug og støv af.
  6. Ikke alle er glade for husdyr. Lad evt. naboen passe dem, mens din bolig vises frem.
  7. En enkelt og ryddelig bolig, der ikke fremstår overmøbleret, viser muligheder for køberen.
  8. En tom bolig mangler liv og ser oftest ikke særlig attraktiv ud. Lad så vidt muligt møblerne stå, indtil boligen er solgt. Eller få lavet en salgsstyling af boligen i perioden hvor den er til salg.